Over ons

Ons familiebedrijf is opgericht in 1959 door Piet Jansen en was tot 1991 gevestigd aan de loswal Hansweert en Kaai 85. In 1991 is het bedrijf overgenomen door Eddy de Vilder, Addie Ivens-Jansen en Hendrik Jan Jansen. In 2017 heeft Eddy de Vilder de zaak overgedragen. Op dit moment ligt de leiding in handen van Lennard Kerkhove. De werkzaamheden worden met name verricht in de haven van Vlissingen. Verder opereren wij voornamelijk in de regio Zeeland.

NEN-4400-1

Stuwadoorsbedrijf De Vilder-Jansen is NEN-4400-1 gecertificeerd. De NEN 4400-1 is er voor ondernemers die werknemers uitlenen of detacheren. Opdrachtgevers die vaklieden bij Stuwadoorsbedrijf De Vilder-Jansen inhuren, weten hierdoor zeker dat wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen zoals identiteitsvaststelling, afdrachten van belastingen en sociale premies.

VCA

Ons personeel is VCA gecertificeerd. Dit betekent dat onze medewerkers zich aan de voorschriften voor veiligheid en gezondheid houden en hiermee bijdragen aan een zo veilig mogelijke werkomgeving voor u en uw onderneming.

Opleiding

Ons personeel is opgeleid voor hun taken en zij zijn in het bezit van de vereiste certificaten welke behoren bij hun functie.

Algemene voorwaarden

Op alle werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder nummer 55838049 bij de Kamer van Koophandel voor Zuid-West Nederland.